Szia Drága Barátnőm/Barátom!

„A siker rossz tanár – mondogatta gazdag apám. – A kudarcainkból tanulunk a legtöbbet önmagunkról. Ne félj hát a kudarctól! A kudarc a sikerhez vezető folyamat része. Kudarc nélkül nincs siker. A sikertelen emberek azok, akiket sosem ért kudarc.”
– Robert T. Kiyosaki

Nézz a sikerek mögé, s lásd meg a küzdelmet. Lásd meg a bukásokat, s lásd meg azt, hogy mindig van kiút. Semmit sem adnak ingyen, s Te vagy az, akinek fel kell vállalni mindent, ami a döntésedből következik. Készülj fel a bukásra is, mert ez az élet velejárója, s amikor szembesülsz egy kudarccal, köszöntsd mosolyogva, mert minden kihívás mögött rejlik egy lehetőség. Tanulj, fejlődj! Ez az, amiben segítek neked, hogy megtaláld azokat a mentorokat, azokat a célokat, amikből egy jobbik önmagad hozhatod létre. Ismernem kell a gondolataid, hogy a legjobb irányt mutathassam. Sohasem késő elindulni egy irányba! Te is így gondolkozol? Csináljuk együtt, cselekedjünk együtt!

#quote #business #kiyosaki #marketing #mobilnetworker #successfulman #successfulmotherwife #sikeresanyafeleség #money #inspiration #motivation #freiheit #erfolg #neverstoplearning #bemore

Ismerj meg minket és haladjunk együtt egy irányba!

Kommentelj, hogy tanulhassunk, kommentelj, hogy segíthess! 🤝🙏