Szia Drága Barátnőm / Barátom!

„Az ember nem nyerhet aranyérmet fájdalom nélkül.”
-Bob Richards

Az álmodozás nem csak gyermeki kiváltság.

Felnőttként is tudnunk kell bírni ezzel a lehetőségünkkel. Azért mondom, hogy lehetőség, mert maga a tény, hogy még álmodozol, egy fontos lépéssel visz közelebb ahhoz, hogy az álmaidhoz elérj.
Az álmokhoz kell egy merészség, hogy képesek legyünk elhinni, megvalósítható.

A megvalósításhoz azon kívül, hogy legyőzzük azt a gondolatot, hogy „de hülye vagy, hogy gondolhattál ilyenre, nem is lehetséges”, meg kell lenni a mersznek, hogy egy határozott időpontot tűzzünk ki a megvalósításra.

Az időpont után, pedig indul a tervezés.
Itt van a pont, amiről az idézet szól: ne gondold, hogy az álmaid megvalósíthatatlanok. Lehetséges és képes is vagy rá, viszont ne csak a sikert és a csillogást lásd. Ne ámítsd magad azzal, hogy csak úgy siklani fogsz a siker felé. Láss egész képet, lásd a fájdalmat, lásd a feláldozást, az alázatot, a szenvedést is akkor, amikor a sikerre gondolsz.

Ha elfogadod, hogy áldozatot kell hozni a sikerért, akkor már csak el kell indulnod. Ha az utat nem találod, akkor mutatok egy lehetséges irányt, a fájdalmat viszont neked kell elviselned. A mi esetünkben nem leszel egyedül, s a beléd vetett hit rendelkezésedre áll, s mindaddig melletted állunk, ameddig az utad betonkemény nem lesz, és úgy érzed, hogy most már képes vagy egyedül haladni.

Sikerre vagy ítélve.

Hiszem, hogy nem csak én gondolom így, hanem te is. A megfelelő recept készen áll a számodra.

#quote #quotes #familyfirst #mobilnetworker #successfulmotherwife #successfulman #erfolg #networking #freiheit #live #faith #canthurtme #neverstoplearning #beyourbestself #lifeadvice #mentoring #lifestyle #selfgrowth