Szia Drága Barátnőm/

Barátom

„Ha bármelyikünk képes arra inspirálni a vele kapcsolatba kerülő embert, hogy az felfedezze saját rejtett értékeit, akkor nem csupán megváltoztatjuk őket: a szó igazi értelmében átalakítjuk személyiségüket.”

Dale Carnegie – Siker kalauz 1

Ezt nagyon fontos gondolatnak tartom, hiszen amikor olyan emberekkel veszed körbe magad, akik nem csak meghallgatnak, hanem megfontolják a gondolataidat, cselekvésre ösztönzöd őket és mindez pozitív hatással van az életükre, az fenomenális érzés. Ezek az emberek már sohasem lesznek ugyanazok, mint akik voltak, mert hajlandóságot mutattak arra, hogy más gondolatokat is elfogadjanak. Új gondolataikkal pedig képesek egy új valóságot létrehozni, és mivel a gondolataink határozzák meg a személyiségünket is, így az is átalakuláson megy keresztül.

Az út, amin ez által képesek vagyunk másokat elindítani, nagyon nehéz, és hatalmas felelősséggel is jár.

A bizalmat, amit kapunk, nem szabad eljátszani.

Amikor egy változtató gondolatot szívből adunk valakinek, azt egy olyan nehéz úton indítjuk el, ami folyamatos küzdelemmel jár. Ezen kevesen képesek végig menni. A visszajelzések azt igazolják, hogy ez első időszak a legnehezebb, ameddig a valós énük feldolgozza és sok küzdelem árán szokásokká teszi az új gondolatokat. Miután ezen átesnek, már tisztábban látják a múltjukat, s a jövőjüket is.

Nem akarnak már régi önmaguk lenni és kíváncsian várják, hogy mivé válhatnak az elkövetkezendő idők során.

Meg van benned az erő, hogy elindulj, s kitarts egy ilyen küzdelmes úton? Felfedezve önmagad, bizalmat adva és kapva, folyamatos kihívásokkal, tervezéssel, megvalósítással és elismerésekkel, egy olyan jövő áll előtted, amin megvalósíthatod önmagad.

Napi küzdelemben fogsz állni a gondolataiddal, mert napról napra neked is példát kell mutatnod a környezetednek.

Már tudod, hogy honnan indultál, s a küzdelmet nem söpörheted a szőnyeg alá!

Készen állsz!

#quote #quotes #familyfirst #mobilnetworker #successfulmotherwife #successfulman #erfolg #networking #freiheit #live #faith #neverstoplearning #beyourbestself #lifeadvice #mentoring #lifestyle #selfgrowth