Szia Drága!

Engedd meg, hogy most mindkettőnk nevében mondjak neked, nektek köszönetet! /Szilárd/

Az online megjelenésben nem vagyunk annyira jártasak, mi (Melinda-Szilárd) csak a blogjainkban, amit a fenti menükben találsz meg, mondjuk el, írjuk le a gondolatainkat, a főoldalon pedig közvetlen tudod felvenni velünk a kapcsolatot.

Mi is, mint mindenki, járjuk az utunkat. A célunk a fejlődés, hogy mindig a csapatunk fix pontja legyünk emberileg és üzletben egyaránt. Példával akarunk szolgálni, vezetni, ami természetesen áldozatokkal is jár. Ezeket viszont nem sajnáljuk, mert személyesen és most külön rád akarok kitérni, tőled is sokat kapunk vissza a kommentekből, ami azt mutatja, hogy sose szabad feladni.

Azt fő szempontnak tartom (Szilárd) az oldallal kapcsolatban, hogy érzéseket adjon át neked. Olyanokat, amiből tanulni és fejlődni tudsz. Vannak technikai gikszerek, mert nem vagyunk tökéletesek, de amint lehet az oldalon kijavítjuk. Nagyon jó embert találtunk, s bármi probléma felmerül, gyorsan ki is javítja. Hálásak vagyunk neki (Kátai Attila) az oldal létrehozásáért és  a rengeteg segítségért.

A hozzászólásokat egyenként elolvasom és átnézem. Az nem zavar, ha valakinek nem tetszik valamelyik írásunk, ugyanúgy elfogadom és megosztom, viszont ahogy tapasztalom, a hozzászólások által próbálnak sokan reklámozni valamit, amit viszont nem engedek megjelenni, mert nem szolgál téged.

Ha megengeded, segítséget kérünk tőled!

Annyira ismersz már minket (Sikeres anya – feleség, Mi gondolataink), hogy látod, milyen témák iránt érdeklődünk, és milyen értékrendet képviselünk.

Arra kérlek, hogy bármi eszedbe jut… olyan téma, olyan gondolat, amiről olvasni szeretnél, írj nekünk nyugodtan privátban, és kifejtjük a mi álláspontunkat a témában.

Fontos lenne számunkra, hogy tanuljunk tőled. Nem csak a közlés a célunk, hanem hogy a te nézőpontodat is meglássuk.

A két füled között ott az a 15 cm, amibe mi nem látunk bele, viszont ha a kettőnk gondolatait össze tudjuk adni, akkor hatalmas dolgok születhetnek.

Mit szólsz?

Lenne kedved egy Mesterelme gondolatcseréhez?

 

Még egyszer hála nektek az észrevételekért, a hozzászólásokért és hiszem, hogy általad mi is tovább tudunk lépni, mert a gondolatnak teremtő ereje van. Add a te erdődet is hozzá, hogy maradandót alkothassunk!

 

Köszönjük:

Melinda – Sikeres anya – feleség

Szilárd – Mi gondolataink