Szia Drága!

Mondtam, hogy még 2 poszttal fogok jelentkezni tájékoztatva téged, hogy hogy haladunk.

 

A maraton finishében vagyunk!

Magam is meglepődtem, milyen gyorsan repül az idő, hiszen hétvégén már vége is a programnak, viszont nincs megállás.

Nem lehet megállás, mert amikor megszülsz egy gyereket, őt se csak 20 napra vállalod és a gyermeked se csak egy időre akar a gyermeked maradni.

Ahogy írtam, csapattá kovácsolódtunk az utóbbi időben, s mint egy gyermek, aki támogató családba születik, nem akarja azt ott hagyni.

Bebizonyosodott, hogy miután a csajok, fiúk megismerik egymást, egyre szorosabb napi kötelék alakul ki.

Folyamatos messenger kommunikációban voltunk egy csoportban, és azon felül, hogy a napi ételeket saját kezűleg készítettem el, bevásárló listát írtam, képekkel, videókkal illusztráltam, hogy miből mennyit, mit, hogyan lehet kiváltani, hogy egészségesebben étkezzenek, a tagok adták meg a fűszert, mert segítséggel, tanácsokkal, dicsérettel és ösztönzéssel látták el a másikat.

Érződik a csapatszellem mellett a családi hangulat, a szűkebb, belső, támogató körbe való tartozás érzése.

Figyeltünk a kalóriákra, próbáltam ízletes ételeket összeállítani úgy, hogy a program résztvevője mellett, a család se éhezzen, mert a család, a legszűkebb kör, ugyanúgy befolyásolja az eredményeket, s fontosnak tartom a támogató közeg meglétét a család részéről is.

Ez által változatos dolgokat ettek, új alapanyagokat, új ízeket ismertek meg és merem állítani, hogy új önmagukra találtak azok, akik velem tartottak.

Szokásukká tették a másokkal való kommunikációt, mert a csapat csak így működhet megfelelően. Nem éheztek, mert a vitaminok, és tápanyagok bevitele minden esetben meg volt, és az emésztés is sokkal könnyebb, ha nem terheljük meg a szervezetet és az időbeosztásra is figyelünk.

A véghajrát érezve azt láttam, s olvastam, hogy mindenki beleteszi a maximumot és Folytatni akarjuk kiáltással akarják a célszalagot átszakítani.

A 3. posztban én már csak egy rövid bevezetőt vállalok csak, mert had beszéljenek azok, akikről ezen sorozat szól.

Megállapításom az, hogy FOLYTATJUK!
Várunk téged is és örömmel fogadunk a családunkba!